Ръководителят на Харковската областна военна администрация Олег Синегубов заяви, че в региона

...
Ръководителят на Харковската областна военна администрация Олег Синегубов заяви, че в региона
Коментари Харесай

Взривове в Харков и Запорожие


Ръководителят на Харковската областна военна администрация Олег Синегубов съобщи, че в района са регистрирани 10 детонации. Според него гърмежите са засегнали сериозна инфраструктура и в няколко региона има спиране на електрозахранването.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9273
В обществените мрежи се появиха известия за спирания освен на електричеството, само че и на водата и отоплението, включително и в град Харков. Кметът на Харков Игор Терехов също не го изключва в телеграфа си.

Съобщава се и за няколко руски тежки бомбардировача във въздуха, само че до момента не са следени изстрелвания на ракети.

В последните две седмици Харков е подлаган на постоянен обстрел, а Киев " не изключва " нов съветски напън в Харковска област, от която силите на Москва бяха отблъснати по време на светкавична украинска контраатака предишното лято.

Появи се информация за обстрел на град Запорожие - секретарят на градския съвет Анатолий Куртев заяви, че за един час са засечени 17 ракети. Те са атакували обекти от енергийната инфраструктура, като информацията за вредите и жертвите се прецизира.

В ранните часове въздушна паника над Украйна бе оповестена точно за Харков, Запорожие и източните региони на Украйна.

За момента въздушната паника е анулирана във всички райони, само че през нощта тя бе обявявана и отменяна най-малко два пъти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР